7/28/2008

Sommar & sol (ibland)


Jodå, än är det soligt. Iallafall stundtals :)

Jobbade några timmar idag, packade upp och monterade den nya dammsugaren. Blev tvungen att "beställa" en ny eftersom de andra inte funkar :/ Den ena är uråldrig och fungerar inte alls, och den andra har något special-munstycke som gått sönder. Men en dammsugare är nödvändig med så många tunga mattor.

Så idag har jag alltså städat för hela slanten :) Blev även lite dammsugning när jag kom hem, mitt rum fick sig en liten makeover eftersom mitt tv-bord knappt syntes under all bråte ^^ Men nu är det fint och välstädat igen :)

Sitter och funderar på vad som kommer att hända i veckan. Mor min sa att det ska vara bra väder onsdag och torsdag. Så det är ju hemskt bra om man inte är inomhus och städar just när vädret är som bäst kanske :/ Får helt enkelt dela upp det och städa på kvällarna :)

På torsdag är det ju Rix FM festival också, det måste man ju fara på :) For dit förra året, inte riktigt "min" typ av musik men det går fint att lyssna på ändå, det är ju gratis ;)

Var och hälsade på hos Emme igår :) Så längesen man träffades, har saknat henne ^^ Lisa och Kicki var där också, så det blev väl en del (ganska mycket och utförligt) tjejsnack. Får göra om det nångång, fast inte lika sent kanske ;)

Nu ska jag göra mej klar, får främmande strax :) Både Cissi och Tobbe är på väg.
Tjingeling

1 kommentar:

Lisa sa...

ja det var jättetrevligt att vi fick träffa dig ;D det måste vi göra om. Och lite utförligt tjejsnack är inte så dåligt det heller;) hehe.
kram!