7/27/2008

Känns bättre nu...

Efter att ha jobbat på ett dop med massa gulliga ungar :) Finns inte mycke som kan höja humöret lika bra som småbarn ^^ Dem är som så roliga när dem rultar omkring och stirrar storögt på allt omkring. Den här lilla sötnosen som döptes idag var väldigt facinerad av prästens mikrofon. Och sen när hon lyftes upp (enligt traditionen ska barnet "visas upp" för församlingen) så blev hon lite förundrad över alla människor som tittade på henne :) Söt-barn ^^

Har hittat lite fler coola navel piercings. Lägger in bilderna så ni får kika ;)


Gillade speciellt den första, "spiked navel ring" tror jag den hette :) Den tredje med draken var ganska cool också, tror den är snygg i naveln när den är sådär "delad".
Sitter och funderar på hur man skulle lagt jobbtiderna i veckan? Om man ska jobba mån-tis och sen vara ledig eller mån-ons? Får väl se lite hur vädret blir :) Men städas ska det iallafall! Måste nog vattna blommorna imorrn också när det nu vart så bra väder i några dagar.
Ska nog terrorisera syrran ett tag nu ;) Sen får vi väl se om det blir nån film eller nått ikväll.
Vad tycker ni om min nya blogg föresten? Bättre/sämre än den förra? Ni får gärna lämna synpunkter, rättvis kritik är bara bra ;) Vill hemskt gärna höra vad nu tycker om min layout också. Eftersom jag saknar Photoshop på min datorn nu sen den blev rensad, så är det lite knepigt att vara kreativ. Just nu använder jag Paint och gör så gott jag kan ;)
Tjingeling!

3 kommentarer:

lovethemusic sa...

cool blogspot! vars hittade du bilden längst upp?? ;) krams

Malin Johansson sa...

Den var fin :) speciellt me
d tanke på om du bara använt paint så har du gjort ett bra jobb ;b

Lisa sa...

hehe ;D jadu malin, there's no turning back now!! ;) vi ska skrika och våndas tillsammans^^ haha.
Jodu det blir rix fm som du vet och då får vi hoppas på att det flyger lite gnistor;) nä men om inte annat kan du ju strula. Haha!
Skitsnygg blogg oxå... Kände mig sugen att fixa till min egen lite;)