9/17/2009

Wroom!

Hej igen :) Idag har vi varit ute och cyklat riktigt hela dan. Vi har cyklat till centrum och sen en en sväng ut mot Elgiganten. Sen så tog vi en eh... "genväg" hem. På vägen hittade vi en fin liten damm med gulliga gräsänder och mindre gulliga fiskmåsar :) Tog några kort på den så ni får nog se sen, har inte flyttat över dem från kameran än.

Såhär såg det ut idag när vi cyklade ^^

Kom iallafall hem kring halv fyra helt utmattade. Det har nämligen blåst något överjordiskt idag! Och såklart blåste det då motvind... Jaja, man har då bränt sin beskärda del av kalorier idag ;)

Blev lite snabbt fixat mat idag, tog en av mammas lasagne-lådor hon skickade med oss när vi flyttade (tack lilla mor ;D ). Dem är för övrigt SUPERGODA! Sen efter maten så blev det städning för hela slanten så nu är det skinande rent här :) Perfekt när mor och far ska komma förbi och hälsa på hehe ;)

Och innan jag slutar vill jag bara tipsa er om en serie som går på SVT1 på onsdagar kl 22, True blood. Se den! Den kanske verkar underlig i början, men den blir bättre och bättre :)

Tjingeling!

Inga kommentarer: