9/20/2009

Vovve

Hej hur har ni det idag då? :) Vi tar det allmänt lugnt idag, precis så som en söndag ska vara. Har lite ont i magen också så det är myskläder och film som gäller ikväll.

Söt, sötare, sötast?

Har suttit och kollat runt lite (okej då, mycket) på bilder på dvärgschnauzer. Är så himla sugen på en valp :P Hoppas på att jag hunnit hitta ett jobb innan nästa år då dem flesta kullarna föds på våren. Skulle vara så kul med en söt liten valp till nästa sommar :)

Nä, nu ska jag köra in gubben i duschen så vi kan börja med middagen nån gång.

Tjingeling!

3 kommentarer:

Shamandalie sa...

Sötast tror jag nog att den är ^_^

Mm... Det skär så hemskt i själen när de skriker. Men jag vet ju att det är mest trots hela tiden. Så det är ju inte att de har ont eller så.

Joo, det är gode svårt att hitta jobb. Tyvärr. Så därför ska man sticka utomlands och pröva lyckan ;) heh. Det löser sig, du får ett jobb ska du se.

Den är så JÄVLA bra! Jag kan inte sluta lyssna på den xP Jag älskar deras nya, mörka, tunga sound lika mycket som deras snabba, dubbla baskaggar, mind blowing solos sound. Du vet vad jag menar ;)
Har både en "vanlig" CD plus Orchestral CD. Den andra är mer pampig, filmmusik typ. Tony skriver i häftet att han har fått inspiration och tips av Tuomas Holopainen :D Hur coolt är inte det?

Kram kram

Shamandalie sa...

Har de såna coola skivor på Åhlens ens? ;) heh

Kram

Shamandalie sa...

Tro mig, det är inte ett köp du kommer ångra i första taget :D

Kram