9/08/2008

Your warm embrace...<3


Hur är ditt "tillstånd"? ;)

Hittade dem här roliga festgrejerna :)


1. Gummiband att sätta runt flaskan så man inte blandar ihop dem, plus att du kan passa på att förtydliga vilket tillstånd du strävar efter att bli... Eller redan är i? ;)


2. Placeringskort med en uppgift som alla ska klara av, utan att skratta! Klarar du det?3. "Våghals" - sanning eller konsekvens som kortspel.

4. "Jag har aldrig". Alla vet väl vad det här kortspelet går ut på? ;)


Har suttit och tittat på olika "inredningssidor" (och drömt lite om en egen lägenhet... harkel, harkel), hittade en hel del grejer som jag gillade :)

Sötaste duschdraperiet någonsin? ;)

Dekoration till datorn, min är ju så himla trist... Skulle vara snyggt med något liknande den här :)


Nä, nu tror jag att jag ska höra med lillsyrran om hon vill ha lite glass :) Sitter nämligen "barnvakt", lillsyrran är förkyld så jag håller henne sällskap.

Jodå, glass och chokladpudding blir det ;) Mums.


Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
If you dream of me like I dream of you
In a place that's warm and dark
In a place where I can feel the beating of your heartDagens låt : <3


Tjingeling!

2 kommentarer:

Lisa sa...

jo de tycker jag allt vi ska göra ;D haha. Vi kan hjälpa dom ordentligt... Mitt tillstånd får bli "ripped" isf lol xD jag har det där "våghals" spelet, så vi kan använda de på förfesten:) man måste se till att ha pengar på telefonen bara för de innehåller ju mkt smsa och ringa grejer;) haha. Kulkul:D som ja fatta de så går de dansa på kac också ;) och kommer de nå fjortisar ivägen får vi väl sprätta dom på näsan^^

kram kram!

Lisa sa...

haha nä inte så svårt alls ;) jag har ju en fläskig rumpa att putta undan med också xD
Ja jag har bara längtat efter att få använda de^^ är som inget man riktigt gör i nyktert tillstånd kanske;) hehe. Finns en del pinsamma frågor o en hel del knäppa grejer man ska göra i de ;) de blir kul! Då får man väl kanske skaffa sig nå vodka då xD och så samla på sig en hel del folk, ju fler desto roligare ju!:) (ännu fler att göra bort sig inför xD mowahaha) då är bara frågan var vi ska förfesta och vem som ska köra, som vanligt. Skulle vara kul om alla kunde släppa loss.

kraaaaaam!