8/17/2008

My dreams came true because of youUsch... Har just kommit hem och jag saknar dej redan <3

Har som sagt vart i Siknäs i helgen. Var ut och "uppvaktade" Emme, for till Lule på Heroes. Ganska litet ställe, bra musik och trevlig personal. Synd bara att det inte fanns nånstans att dansa :/ Men det får vi ta nån annan gång ;)

Blev iallafall väldigt sent innan vi var tillbaka hos Krille, klockan var en bit efter fem... Vaknade kring nio, trött som bara den. Somnade om en stund, vi steg väl upp efter elva eller nåt sånt. Gick ut och kollade runt lite i Siknäs, behövde lite frisk luft. Sen började det bli dags att äta så vi for in till Töre och hämtade upp Emme och Wester :) Stannade till en stund i Westers lägenhet, sen var det dags för oss att börja bege oss hem :( Hatar verkligen när man måste säga hej då...

Längtar som tokig till nästa helg, hoppas det är nog bra väder för att grilla :)

På tal om något helt annat så har min telefon börjat uppföra sej ännu mera skumt :/ Kom upp på ytterdisplayen att jag hade missade samtal, vilket jag inte hade. Den har även börjat lysa helt utan anledning ibland och ibland sprakar den och vibrerar. Ska bli så skönt när lönen kommer... Då får min stackars överarbetade mobil gå i pension ^^

Blev ett ganska långt inlägg det här, kände bara att jag behövde skriva av mej :) Hoppas ni inte tycker det blir för jobbigt att läsa ;)

My gift is my song and this one's for you : <3

(Ps. Snälla sno inte dikten! Jag har skrivit den enkom till en viss person och om ni nu verkligen vill använda den så fråga först. Tack tack ;) Ds.)

Tjingeling!

1 kommentar:

Anonym sa...

Christine:
Ja, det syntes på dig att du inte ville fara hem ;P Tyckte så synd om dig.

Jag gillar dikten du har skrivit ^^ Och nej, jag ska inte sno den xD hehehe. Men jag tror säkert det finns många som skulle vilja.

Kramar