8/20/2008

2 dar kvar.... <3


Hehe, jag håller på att bli knäpp. Sen när har jag varit romantisk?! <3

Har vart till älvsbyn och gjort lite ärenden idag. Lillsyrran skulle klippa sig och så skulle den andra ha skor. "Hjälpte" till att handla också, eller det var iallafall planen men jag blev så konstigt yr... :/ Inte najs, brukar aldrig bli yr så det var lite läskigt.

Ska jobba lite senare ikväll. Får väl se vad som händer sen, blir väl nån film eller nått :) Längtar massor till i helgen... 2 hela dar till innan jag får träffa honom! xD <3 Ojoj...

Blev lite chockad igår, såg ju kärleksfilm! (och för dem som inte förstår det uppenbara - jag ser aldrig kärleksfilm!) Sitter alltid och gör kräks-ljud eller nått när andra försöker se, men igår gick det hur fint som helst (nästan iallafall). Fick lite extra "saknar-honom-så-extremt-känslor" bara. Mysko sånt där alltså...

Försöker komma på nån bra dagens låt. Har en som jag spelat om och om igen men den har Lisa haft ;) Ska inte sno hennes låtar ^^ Haha, hittade en som jag lyssnade på igår :)

Dagens låt : "Hallelujah"


Tjingeling!

1 kommentar:

Lisa sa...

joo, yoga-buddy, de vill ja väl ;D haha! Måste bara kolla om ja har råd med det först, som vanligt;) hehe.
Det är så skönt med yoga, det är som avslappning o träning på en o samma gång. Har aldrig testat de under en längre period, men man mår så bra av de:)
Nu är de inte länge kvar innan du träffar din Krille;) hang in there!:)