3/09/2010

Morr morr


Crap också! Är så grymt sugen på en kladdig chokladkaka så jag tänkte vispa ihop en nyss. Men såg då att vi inte har nå ägg! *Morr*

Har för övrigt varit en riktigt pissig och arg dag idag. Fick ett brev från CSN om att jag inte är berättigad studiemedel så länge jag är inskriven hos Försäkringskassan, vilket jag inte är. Skrevs ut därifrån 8 februari.

Jag ringde CSN och de sa att jag skulle prata med Arbetsförmedlingen för att jag inte blivit avskriven hos dem. Så jag åkte buss in till stan och pratade med dem där. Det visade sig att jag är avskriven, och har varit så sedan den 8:e. Han skrev ut ett papper och bad mig gå till Försäkringskassan. Dit gick jag och väntade i säkert en kvart innan jag fick hjälp. Hon sa också att jag var avskriven, och att det var CSN som tjorvade. Även hon skrev ut lite papper och skickade hem mig. När jag kom hem ringde jag CSN (vid det här laget var jag ganska irriterad också) och hamnade i kö - nr 41. *Suck*

När jag äntligen kom fram så sa hon att deras uppgifter från Försäkringskassan skulle jag vara inskriven till den 21 mars. Hon sa att jag får kontakta Försäkringskassan och be dem skicka nya uppgifter. Nu var jag riktigt irriterad då jag jagat runt och väntat i kö större delen av dagen. Så jag letade upp ett telefonnummer och ringde Försäkringskassan (för jag tänkte då absolut inte åka buss dit igen!) och sa att de måste skicka nya uppgifter till CSN. Hon sa att det var inga problem och skickade ett mail till dem. Så var det avklarat enligt henne.

Nu är jag ganska sne på alla olika myndigheter då det enda som hade behövts göras från första gången var att ringa Försäkringskassan och be dem skicka nya uppgifter. Om bara nån nu hade sagt det från början!

Nu traska jag iväg till gymmet och försöker få utlopp för den här irritationen...

See ya!

5 kommentarer:

Astrid sa...

ja man kan bli så arg på dessa företag. Har suttit och morrat flera gånger i luren åt dem och oftast har det visat sig att man har rätt.
Ge inte upp! :)

Anonym sa...

Usch vad jobbigt! Att endel nästan med vilje ska göra det jobbigt för en.. och sen dessa telefonköer..! :S
Hoppas det löser sig iaf :) kram

Anonym sa...

Usch vad jobbigt! Att endel nästan med vilje ska göra det jobbigt för en.. och sen dessa telefonköer..! :S
Hoppas det löser sig iaf :) kram

Anonym sa...

Oj.. nu blev det visst dubbla :P

Chris sa...

Fasen för dessa företag alltså ;D Bra kämpat, dock!