3/08/2010

Soligt, men blåsigt!

Såhär såg jag ut idag :)

Sitter och bara chillar framför tvn. Skönt att bara slappna av en stund :)

Har pluggat lite idag, hann dock inte göra inlämningsuppgifterna jag skulle göra då mitt Staroffice har fått en knäpp. Kan inte spara om dokument till Word, ingen aning om vad som hänt? Men det är då inte bra eftersom alla mina inlämningar ska vara i Word-format... Så jag fick skicka ett mail till läraren och fråga om jag kunde lämna in det i något annat program tills jag hunnit fixa Word. Det gick fint så jag gör uppgifterna som vanligt i morrn.

Tycker datorn bara börjat tjorva mer och mer. Den är ju inte direkt ny, men vi har verkligen inte råd att köpa en nu := Inte bra om den helt plötsligt skulle bestämma sig för att dra sista sucken. Nä du lilla dator, nu får du allt hålla ut ett tag till. Måste jobba ihop lite kosing först innan du får pensionera dig ;)

Nu ska jag kolla runt lite på bloggarna, sen blir det mys :)

See ya!

1 kommentar:

Chris sa...

FinMalin ;)

Min dator och jag har hållt ihop i vått och torrt (+ en heljockarns massa år) och den fungerar fortfarande ganska bra *pepparpeppar*. Kristian vill att jag ska köpa en ny, men HUR kan jag överge min kompanjon innan den dragit sitt sista flämtande andetag? ;D haha