2/16/2010

Seeeemla!

Semla ;)

Så har årets semla provsmakats och ätits upp. Ett år till nästa alltså :) Tvärt emot dem flesta andra så gillar jag faktiskt inte riktigt semlor. Det är nånting som gör mig... lite illamående när jag tänker på dem... Nä, nu ska jag packa ihop mig själv och pallra iväg och simma innan Krille kommer hem igen :)

See ya!

2 kommentarer:

Anonym sa...

ah jag måste också förbi systemet... Måste tom låna pengar av Timmy för det... Får ju it mina pengar förrän nästa vecka. Hehe, jag hittade två par skor som jag velade mellan, ett par som var höga men som man kunde använda till vardags o ett par typ festskor. Fick sån ångest över vad jag skulle välja så båda paren fick stanna kvar i butiken ;) är van vid höga klackar nu, dock så beror de mkt på om de är platå eller inte. Med platå så går de mkt bättre än utan. Att dansa är grymt jobbigt för knäna dock när man har highheels ;)

Jag tycker it heller om semlor... Fattar it vad det är för tjusning med dom :P speciellt om de är mkt mandelmassa i dom, usch.

Kraam :)/Lisa

Anonym sa...

Nu tycker jag det är dags att du uppdaterar! :O Har gått in här förgäves nu i flera dagar.. :P Vill läsa! :) Kramar på dig