1/02/2010

Hänt i veckan

Hej igen ;) Vet att jag varit lite taskig på att uppdatera, men motivationen har legat på bottennivå. Så här kring jul och nyår så känns det som att det finns så mycket annat som pockar på uppmärksamheten. Och alla nära och kära som man vill passa på att bry sig extra mycket om :) Tiden räcker helt enkelt inte riktigt till. Men ni förstår nog ;)

Kan dra en snabb resumé om vad som hänt i veckan.
  • Måndag - Var till Kalix och hälsade på Krilles pappa och hans familj. Sen var vi förbi Krilles mamma och kollade in hennes nya lägenhet. Jättemysigt :) Fick skjuts hem igen så vi passade på att storhandla på Ica Maxi.
  • Tisdag - Skulle varit på möte med min coach då men hon dök aldrig upp och efter en dryg kvart så for jag hem igen. Lite senare på dan så hämtade jag upp småsyrrorna då dem skulle sova hos oss :) Hann med en lunch och en snabb shoppingtur också ;)
  • Onsdag - For förbi Elgiganten för att kolla in mellandagsrean lite, tyvärr var vi lite sent ute... :/ Blev en snabb tur på stan också. Mor och far kom lite senare på kvällen och stannade en stund för lite kaffé och fika ;) Såg på tv och umgicks lite innan dem tog med syrrorna hem.
  • Torsdag - Nyårsafton :D Tog det allmänt lugnt. Fixade lite fin middag med fläskfilé och potatisgratäng :) Och även ett misslyckat försök till champinjonstuvning... Vid 23 åkte vi buss in till centrum (i en buss full med fjortisar) och kollade på fyrverkerierna i norra hamn. Åkte buss hem igen med ännu fler fulla fjortisar som nu skrek ännu högre (suck).
  • Fredag - En lugn dag som vi spenderade framför tvn :)

Och idag har vi enbart tvättat, städat och tvättat lite till. Städade undan julen idag också, lite sorgligt men vi hade faktiskt blivit lite less på julgranen bredvid tvn... ;)

Nu blir det mys med godis och dricka :) Vi ska se "Harry Potter och den flammande bägaren".

Kisses

Inga kommentarer: