4/06/2009

Glamour Love <3


Såhär ser dem små godingarna ut ;)

Vi har nu varit förlovade i nästan en vecka och vi har än inte hunnit bära ringarna :/ Surt... Hade lite problem med storlekarna, eftersom vi beställde över internet så kunde vi ju inte testa ringarna innan vi beställde. Vi hade redan varit i en guldsmedsaffär och kollat storlekar men när vi i slutändan fick hem dem så passade dem iallafall inte. Så vi har helt enkelt fått skicka tillbaka och byta storlek, känns lite konstigt att vi inte får ha dem än :/ Men det är ju ändå viktigare att dem passar, man ska ju liksom ha dem ganska länge ;)

Har föresten varit och "tränat" ikväll. Eller ja, Krille tränade medans jag såg på ^^ Men vi gick både till och från sporthallen vilket är några kilometer så det blev ju ändå lite motion :) Och såklart möter vi ett par med en söt liten hund - vill ha vovve! xD Har tjatat på Krille i några månader att vi ska skaffa en liten ;) (Hund såklart, inte bebis!) Och ikväll erkände han (äntligen) att han faktiskt också var ganska sugen på en hund. Så vi får väl se om mitt tjat lönar sig ^^ haha.

Har inte hänt så mycke annat, praktiserar fortfarande. Krille har bara den här veckan kvar sen slutar han. Så kan han koncentrera sig på att ta körkort för nu har äntligen lämpen kommit :) Och jag har fortfarande 3 veckor kvar av min praktik, sen blir det dags att söka en ny plats (eller vara kvar längre på samma om jag kan få jobb där, men det har jag inte riktigt planerat). Ska nog söka i en mindre butik nästa gång, typ en smink eller klädaffär :) Blir lite mer personligt, Coop är alldeles för stort och har så många anställda så man lär aldrig känna nån.
Nä, nu tror jag allt vi ska börja gå och lägga oss. Vi ska upp halv åtta imorrn och mina ögon har börjat svida av trötthet. Så nu ska jag se om jag kan få gubben att slita sig från Xbox:en så vi kan gå och sova ;)

Och en sak till, tack till alla er som hört av er och grattat oss till förlovningen :) Det värmer.

Tjingeling!

3 kommentarer:

Astrid sa...

Det är så gulligt när par förlorvar sig. Man blir så fnissig och ler:) Snygga ringar btw! På nåt vis så passade dem er perfekt. Vet inte varför, måste ha varit det snygga mönstret!:)
Hoppas allt är jättebra dig och er:)
Kramar

Astrid sa...

Åh..jag läntar till den dagen då jag också får en ring på fingret:) Vi får väl se när det blir:)

Härligt!
Jo allt är bra med oss, vi längtar till flytten och vårt "nya" liv. Jag sitter och finkammar varje del av IKEAS hemsida efter saker som skulle kunna passa oss:)

Kram kram

Chris sa...

*Fniss*
Blir spännande att se den där ringen på ditt finger sen, Malin ^^ haha. Så glad för eran skull!!

GLAD PÅSK! Kraaam.