12/29/2008

Rea-shopping & tidiga presenter :)

Älskar älskar ÄLSKAR min nya handväska :p Fick den av Krille i födelsedagspresent <3

Vi var till lule i lördags och shoppade lite på mellandagsrean. Fick äntligen tag på nya vinterstövlar, och även ett par ballerina av skinn. Och allt gick på ynka 300kr :) ett kap ^^

Köpte även ett mörklila nagellack som ska användas till nyår :) har föresten redan nyårsoutfiten fixad och klar. Brukar alltid vara ute i sista minuten och så kastar jag bara på mej nått, oftast något oglamoröst som jag inte är helt nöjd med :/ Men inte iår inte! ;-) har redan fixat kläder, så nu är de bara hår och smink kvar :)

Nu ska vi testa älsklingens nya tv-spel :p skriver mer nån annan dag ;)

Puss Puss!

2 kommentarer:

Lisa sa...

åh, vad fint! :) jättesöt väska, med hjärta och allt. Jag och Kicki ska fara på mellandagsrean imorrn, hoppas vi inte blir ihjälslagna, men vi ska ju vara där lite i förväg förhoppningsvis:)
Jättegulliga skor också. Vill se stövlarna... ;) hihi.

Kramar!

Lisa sa...

aw, tack:) det var himla fin kritik det där, jag har faktiskt funderat på att skriva en bok, vet bara inte vad den skulle handla om. Men absolut inte om mig själv, haha ;) får hitta på nåt. Det är avkopplande att skriva, så mycket som man bär på får komma ut och andas istället för att kväva en.

Vi får ta den där tjejkvällen nån gång snart tycker jag;) jag har nåt svagt minne om att Emme sa nåt till mig om det när hon ringde men som vanligt så ringer hon när jag sover så jag minns bara lösryckta delar xD

Ha det bra, kramar!:)