12/25/2008

Juldagen :)

Och så var julen över för den här gången :) Nu är all stress med julmat och klappar över för att istället ersättas av ett fridfullt lugn i (åtminstone) två dagar.

Hur var eran julafton då? Min var alldeles underbar :) Första gången jag firade jul med älsklingen <3 Ska dra en kort liten redogörelse över hur dagen såg ut.

Först vaknade vi ganska sent på morgonen, av att lillsyrran stod nere i trappen och ropade något om att vi skulle öppna julklappar ;) Vi låg såklart kvar och drog oss och myste lite allmänt - det var ju ändå julafton ^^
Till slut så hade vi klätt oss - i mysigt skön velourdress ;) Åt god frukost innehållande julskinka och mjukbröd :) Sen hade lillsyrran väntat nog tyckte hon så då var det bara att öppna lite julklappar. Så vi bänkade oss i vardagsrummet och runt köksbordet. Så delades lite julklappar ut, några till mamma och pappa, och några till småsyrrona :)
Cholkad, smycken och pengar var några av sakerna som kom ur paketen, men de mesta av klapparna skulle sparas till kvällen :)
Som alltid var det dags för Kalle klockan tre, samtidigt som lilla mor trollade fram julmaten vid spisen. Och så var det dags för maten. Alltid så himla god - vilket slutar med att man äter alldeles för mycke ;) Så efter maten satt alla där dåsiga men samtidigt lite småpirriga inför "tomte-besöket".
När alla klappar var öppnade och allt papper och kartong var borta var det dags för efterrätt. Citronpaj, kladdkaka, hallon, vaniljglass och kolasås :) Och efter det - "Eyetoy" ^^ Så det hoppades, skuttades, viftades och tjoades framför TVn. Efter flera håll och pust och stön så beslutades de för lite lugnare spel - "Rita och gissa".
Farmor och farfar kom förbi en stund så vi "barn" smet upp och spelade lite tv-spel ;)

Allt som allt var det en rolig jul som inte slutade förrän kring tre :)
Hade väldigt trevligt och skoj, speciellt eftersom jag inte haft någon julkänsla på flera år. Men igår kände jag mej som ett litet barn igen ^^

Nu ska älsklingen och jag gå en sväng, måste passa på att ta lite frisk luft ;)

Puss Puss!

1 kommentar:

Lisa sa...

mm, precis :)
jag kan tveklöst säga att jag aldrig någonsin i hela mitt liv varit såhär lycklig med någon. Han är det bästa himlastormande som hänt mig, och jag slipper dessutom mördarfjärilar utan det är bara en konstant och brännande värme som växer inom mig och får mig till en hel människa. Han är allt jag någonsin velat ha och jag sökte inte ens efter honom:)

Låter som att du haft en riktigt bra jul, fick också julkänslor i år, det är så sällsynt att man får de nu när man är "vuxen". Hoppas du får en minst lika bra nyårsafton och att vi ses snart!:)

Ha det bra! kram kram!