6/26/2010

Midsommar :)

Glad midsommar! (I efterskott...)

Så är man hemma i lägenheten igen :) Blev en snabb tur runt halva fyrkanten i veckan :P Emme ringde nämligen i torsdags och förvarnade att vi skulle bli upplockade för att sova i Vistträsk. Så vi rafsade lite snabbt ihop varsin väska. Så när vi är i Korsträsk så börjar bilen morra, skutta och till sist gira kraftigt åt vänster. "Shit... punktering" tänkte vi. Näpp, ett däck har släppt. Efter lite pyssel så åker däcket på igen och vi rullar mot Vistträsk. 40 minuter senare är vi framme (30 km/h - aldrig mer!!!)

Dagen efter stiger vi upp och gör oss klara för att rulla mot Pite (i en annan bil förstås). Vi lämnar av alla grejer och åker ut till havsbadet där Emmes och Sannas föräldrar bor. Blir bjuden på massa gott grillat :) Efter ett tag far vi in till Sannas lägenhet igen. Vi börjar så smått på festen efter att alla kommit på plats. Massa bra musik och skön stämning resten av kvällen :)

Tröttheten tar dock över och vid halv två plocka far upp oss. Så halv tre landar vi hemma hos mor och far där vi slaggade ;) Passade på att få igen en massa sömn och äta gott.
Och ikväll så fick vi skjuts hem med lillsyrran och nå kompisar till henne som skulle på bio.

På det hela taget har det varit en rolig och händelserik midsommar med massa gott ;)

Tjingeling!

Inga kommentarer: