10/30/2011

Dag 2 - min första kärlek

Jag började i mars med att göra en 30 dagars utmaning men gjorde bara den första :/ Så nu ska jag helt enkelt försöka ta upp utmaningen igen och fortsätta där jag slutade sist :)

Dag 2 - Min första kärlek.
Här hade jag först tänkt börja skriva om mina första "förhållanden" men jag tänkte om. För om sanningen ska fram så visste jag ju inte vad kärlek var "på riktigt" i den åldern. Nä, och mitt första mer seriösa förhållande var såhär i efterhand aldrig heller baserat på kärlek, nog gillade jag honom men inte sådär så att jag kände att han kompletterade mig. Och bevisligen så gillade ju han inte mig lika mycket tillbaka, och kärlek ska vara ömsesidig.

Min första kärlek träffade jag en solig kväll på en blinddejt när jag minst av allt var ute efter att träffa någon. Jag hade fortfarande ont i magen efter hur det senaste försöket till ett förhållande hade slutat (jag blev telefon-dumpad medans jag var på jobbet...). Men helt plötsligt stod han där i sin ursnygga tuppkam, med nitbälte, Iron Maiden-hoodie och shorts och jag kände bara hur hjärtat tog ett skutt. Men vad rätt det kändes att hålla honom i handen! Han berättade senare att när han såg mig första gången så bara visste han att det skulle bli vi :)

Vi fortsatte att umgås och släppte knappt varandra ur synhåll på hela kvällen. Eftersom vi var på ett tivoli så passade han såklart på att vinna ett mjukisdjur åt mig ^^ (Vilket jag har sparat). När kvällen var slut så skulle vi alla sova hos en kompis så vi följdes åt i två bilar. Vi tjejer var tvungna att "pudra näsan" som vi sa åt killarna, men det var mest en ursäkt för att få surra om kvällen ;)

Vi fortsatte att umgås hela helgen och det blev helt enkelt vi. Och så har det varit sen dess :) Vi träffades den 31/7 2008 och min/våran kärlek har om möjligt bara blivit starkare.

Många skulle nog inte vilja räkna det här som den första kärleken, men jag visste inte hur riktig kärlek kändes innan jag träffade min fästman så jag kan helt ärligt säga att han är min första :) Han är den jag hoppas få bygga min framtid med hur smörigt det än låter ;)

M & K <3

Tjingeling!

Inga kommentarer: