4/18/2011

Andra tagningen, klart!


Andra försöket till ett inlägg ;) Hade börjat på ett förra veckan men datorn hos mors fars segade ihop och la av just när jag skrivit klart så jag tappade tålamodet lite och har inte rört bloggen sen dess... Ber om ursäkt att det tog sin tid innan jag uppdaterat :P

Så här ligger det till nu iallafall. Vi har skrivit på ett hyresavtal för en etta i Älvsbyn som vi ska flytta in i första veckan i maj. Så det är ganska snart, vilket gjort att jag håller på att i lite stress fixa allt tråkigt (el-abonnemang, hemförsäkring, tv-abonnemang osv.) som måste vara klart innan flytten. Och så har vi så klart börjat packa. Eftersom vi ska flytta från en större tvåa till en mindre etta har det varit lite jobbigt just att bestämma vad som ska packas ner, man kan inte ta med sig allting :/ Så om jag inte är så uppmärksam på allt vad som händer runt omkring oss just nu så vet ni varför - jag har helt enkelt huvudet i en flyttkartong ;)

Vi har båda två sökt in till olika utbildningar, Krille ska läsa upp betygen och jag ska samtidigt läsa till undersköterska :) Vi har lite olika anledningar till flytten men en av dem är att det hade blivit för dyrt att bo kvar i Lule när vi ska studera båda två. Vi kände heller inte att Lule var riktigt för oss då vi inte har något direkt umgänge här. Så vi tar vårt pick å pack och försöker i Älvsbyn istället :)

Nu vet ni lite grann hur läget ser ut iallafall ;)
Syns igen när flytt-stöket har ordnat till sig!

Tjingeling!

Inga kommentarer: