3/24/2011

Dag 1 - Presentera mig själv

Jaha, vad ska man skriva då? Svårare än jag trodde att komma på något som är jag men som samtidigt inte lämnar ut för mycket. Så med risk för att låta som en dålig kontaktannons - here I am! ;)

Jag är en glad och lite halvgalen brud på 22 år som bor tillsammans med min älskade fästman i vårat första gemensamma hem i Luleå, dit vi flyttade under 2009. Brukar jobbar extra som vaktmästare och ibland även som städtant så mycket jag bara kan, men ska mest troligt omskola mig till hösten då jag inte fått något fast än. Jag älskar hundar, barn och människor i övrigt. Är även intresserad av bl a musik, smink och mode.
Hoppas att våran lilla familj snart ska utökas med en liten vovve, och så småningom kanske också med en liten knodd ;) Fast knodden får nog vänta tills vi skaffat hus, för ett sånt vill vi helst ha innan. Och helst ett lite mer "på landet", lite enskild så man slipper se grannen springa näck i köket (jodå sånt kan man tyvärr råka se när man bor i lägenhet, ett bra skäl till att jag inte tittar in hos andra längre...). Ett fint lite äldre hus som vi kan renovera och göra till vårat eget. Stort vitt med gråa knutar och lite fint på tomten :)

Nu är det här knappast mer än en sammanfattning och mer vad jag vill och inte så mycket vem jag är. Men eftersom den här bloggen är offentlig blir det inte mer personligt än så här är jag rädd. Hade kunnat bli så mycket bättre och mer men jag vill helst inte lämna ut oss allt för mycket och tyvärr har jag nog kommit ifrån att skriva blogg lite. Med lite övning kanske jag blir bättre på att skriva roliga inlägg :)

Tjingeling!

2 kommentarer:

linda ;3 sa...

mohahaha! men jag vet alla dom smaskiga detaljerna om erat liv! ;3

Anonym sa...

Men, Malin! Nu vill jag läsa om punkt 2 på listan. Come on! ;D

//Christine.