11/05/2010

Vera :)


Hur söt kan man vara på en skala?! Det här är Vera, min mosters lilla valp. Hon är en fransk bulldogg och HUR söt som helst :D Ville bara stoppa in henne i jackan och sno hem henne ^^

Hade egentligen tänkt visa lite bilder på mina nya blommor, en skitsnygg kofta och lite nytt smink men det är helt enkelt för mörkt för att ta bra bilder :( Så ni får vänta till senare när jag hinner fota i dagsljus.

Vad har vi gjort annars då? Joo, vi har varit på tv faktiskt! Eller åtminstone Krille ^^ Vi var på rekryteringsträff på arbetsförmedlingen i måndags och då var tv4 norrbotten där. Dem lyckades haffa Krille så han fick bli intervjuad hehe ;) Jag smet givetvis iväg fegis som jag är... :P

Sen så har mina småtting-syrror varit här och sovit över en natt :) Vi hade film-maraton som vanligt ;) Annars har vi inte gjort så mycket, tapeterna har inte kommit upp än. Det dröjer nog till nästa helg. Kommer upp lite bilder sen när det äntligen blir klart.

Nu ska jag kika vidare lite grann sen är det dags för "I rymden finns inga känslor" och gräddglass ^^ Låter som att det blir en najs fredag ;)

Tjingeling!

Inga kommentarer: