10/09/2010

Renovering

Som ni kanske redan märkt (om det nu är nån som är in och kikar fortfarande) så har/kommer jag att blogga en aning sporadiskt. Jag har inte riktigt den där inspirationen till att blogga som jag gjorde förr. Vart den inspirationen tagit vägen vet jag inte men jag hoppas att den ska dyka upp igen snart ;)

Det jag egentligen skulle säga var att vi äntligen kickat igång våran efterlängtade renovering! :D
Golvet i vardagsrummet och hallen la dem ju om i somras, och nu i helgen har vi börjat riva tapeter och spackla vardagsrummet. Imorrn ska vi spackla det sista och sedan ska det slipas, nästa helg ska vi börja tapetsera. Som jag har längtat efter att få vardagsrummet klart! Ska bli så himla kul att se hur fint det blir när det är färdigt :)

Vi har massa planer för hela lägenheten, så vi ska ta och göra om rum för rum. Kan skriva en liten lista om vad som ska fixas.
  • Nästa projekt efter vardagsrummet är att städa, rensa och organisera förrådet. Det är nog relativt snabbt avklarat (hoppas jag...).
  • Sedan är det badrummet som ska målas om i vitt, kommer bli så fint så fint ;)
  • Tapeter till hallen ska också bestämmas och beställas. Lutar åt att det blir något ljust, typ vitt med silvrigt mönster?
  • Till sist så blir det köket som ska få sig en uppfräschning :) Nya tapeter även här, sedan eventuellt någon form av väggmålning. Vi ska byta alla handtag på skåpluckorna och plocka bort dörren.
Sedan så finns det även några grejer som får vänta till våren. Till exempel att fixa till balkongen. Där ska vi fixa några balkonglådor för blommor och så antingen två pallar, ett planteringsbord eller en hylla där jag kan ställa två större krukor med jordgubbar och smultron. Det kommer att bli så fint när allting är klart här hemma, längtar massor! :B

Nu ska jag sluta surra om allt vi har planerat ;) Ska packa ihop mig själv och älsklingen och krypa upp i sängen och mysa framför "Predators" istället. Det gäller ju att passa på nu när tv står i sovrummet för en gång skull ^^

Tjingeling!

2 kommentarer:

Astrid sa...

Låter jättehärligt!:D
Vi håller också på att göra om och planerar lite smått för en badrums renovering så vi slipper de piss gula tapeterna där inn:)
Ska bli jättekul att se hur ni får det sen när det är klart:)

Astrid sa...

Jo tiden går fort!

Tack ska du ha, vad glad jag blir:) Får lägga upp fler bilder då kanske;)
Vi håller ju på att inreda om i vardagsrummet. Så det kommer fler bilder där:)